Rupit Divertit

Sota la consigna d’anar a fer un Rupit divertit via SMS, al final 6 llops es van concentrar a la betzinera per anar a fer una de les rutes mítiques. El matí començava amb la persecució d’una caixera a un llop que no havia pagat i amb la pesca del nou llop Poli a la barra del bar … el cel era serè i com que no amenaçava pluja el llop valent va venir, com sol fer-ho, sense jaqueta ni paravent.

Tordera, Maçanet i repostatge a Sta Coloma, sortim de posar betzina i la KTM 2 stroke frena en sec iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih = problemes amb la cadena! la guia ha tret la cadena i s’ha trabat de mala manera. Muntem la parada davant d’un forn de pa i amb l’ajuda de croassants de xocolata i la d’un trialer que ens porta les eines necessàris ho solucionem. Ja no cal parar per esmorzar. Santa Coloma, Osor (amb el nou quixot de les guilleries com a guia) i cap a Susqueda, la pluja ha deixat el terreny espectacular i de propina alguna fanguera difícil, com la que hi trobem uns 4×4 full equip, trialera de pujada, que com sempre vol molt de gas i tacte … i després d’algun ensurt amb l’asfalt arribem a Rupit. Rupit, tots els restaurants bons tancats … el quixot, que tenia notes del dia abans, ens porta a Cantonigrós, on mengem moderadament en quantitat i qualitat. Després de la tertúlia filosòfica de torn anem a respostar, tancada!!!!! asfalt i cap a l’Esquirol, sort que hi ha gent que porta roba de sobres perquè sinó un dels llops seria una figureta de glaç … Novament a Rupit encetem la tornada, només començar riu al canto!!! mirar i remirar, provar fondàries amb pal, etc etc  una alternativa sembla bona, i si, ho és, passen 4 llops i en queden dos, una mica eixalabrats, que ho provaran pel dret … un gairebé ho aconsegueix i l’altre gairebé no ho aconsegueix … desmuntar ktm per treure aigua, etc etc resultat: es comença a fer fosc, el ritme puja per tornar i hi ha diverses caigudes, un cop a Anglès agafem carretera fins a Santa Coloma per acabar el trajecte fent una nocturna improvitzada fins a Tordera per pistes conegudes, o potser no, sortim a la carretera de Tordera a Hostalric … Una mica més d’asfalt i després d’un cacaolat redemptor cadascú cap a casa seva que demà és dilluns.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.