Entrenament del Memorial Toni Soler

Ja estic a la llista de pre-inscrits a la cursa d'enduro més multitudinària i coneguda del sud d'Europa – acollona una mica dit així, eh?. Després de parlar amb un habitual de la cursa, en Joan , em va comentar que si m'entrenava … entrequè? …  em va proposar d'anar a entrenar amb ell, té un bucle fet a la seva zona que es triga uns vint-i-cinc minuts a fer-se. El recorregut té de tot, sorra, corriols, trialeres, pedres, fanguet, pujades, baixades, etc. està molt i molt bé, hi ha dies que n'hi fem quatre voltes seguides i un dia ens vam decidir a fer-ne vuit, parant a repostar, però a a la sisena volta va clavar el motor de la seva CRF450 i fins aquí l'entrenament. Quan torni el motor hi tornarem, la veritat és que això d'entrenar amb bucles no ho havia fet mai i a banda de que agafes ritme i tècnica -crec- t'ho passes molt i molt bé.

 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.