Curs Miki Arpa II

Després de descarregar les motos i tot fent temps esperant als de bcn i a un carregament "especial" vam estar xerrant amb en miki, de seguida vam veure com es tracta d’un paio molt ben parit, trempat i professional, a l’igual que tot el seu equip.

Tot fent-la petar sobre com està el tema de la muntanya,etc, va arribar un camió ple de joguines …

I pim, pam, tot a punt per començar.

[@more@]

Classe teòrica, primeres passades pel recorregut, primera presa de temps, explicacions, segona presa de temps ( qui no millorava no dinava ), vam dividir el grup en dos, en funció dels temps i vam entrenar diferents zones del recorregut ( curves, pneumàtics, troncs, etc. ) i finalment vam tornar a prendre temps.

Vam quedar rostits de veritat però la il·lusií pot amb tot …

Va fer molt bon temps, just quan dinàvem va caure un ruxadet que va deixar la’tmosfera neta,neta, tant que quan va acabar de ploure encara feia més calor.

A destacar motorísticament els temps d’en guille i el saber fer d’en Dani i al seva eina ensenyada :

Entre pitus i flautes la història va acabar a quarts de set, vam anar a guardar les burres a casa d’en miki, una mansió que mereix capítol a part , i a partir d’aquí comença una altra història..

Aparentment trinxats, els llops van demostrar de quina pasta estan fets, i si bé els de bcn van fer bondat i ben sopat van anar a dormir, els de tordera van.seguir les passes d’en miki arpa i van clavar els ullals a la nit … Auuuuuuuuuuuuh !!! ( continuarà )

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.