Una recomanació musical

Especial Vilaweb

La música i internet, ara potser tan estimades i renyides a la vegada, m’han portat a redescobrir a aquest senyor. Va ser casualitat, un regal ( un cd de Raimon, que per cert no em va agradar massa ) , una bona dosi de curiositat ( vaig remenar discs en vinil de casa que sonaven quan jo era petit ) i l’e-mule ( tota una discografia de cop ). Ja em van regalar el cd de Raimón intuïnt que amb la trentena ja començava l’hora d’escoltar coses, digue’m-ne serioses, i en part ho van encertar, la curiositat em va fer tornar a escoltar un disc de diversos cantautors dels països catalans, la casualitat em va fer triar una canço que de petit m’agradava molt : la fera ferotge, i vés per on, ara hi vaig descobrir una lletra compromesa i greu que em va entusiasmar. Finalment l’e-mule em va servir la discografia d’aquest personatge . De fet encara no n’he escoltat ni la meitat però us en recomano un primer àlbum : Alcoi.

Bé, i ara resulta que aquest és l’any d’homenatge a Ovidi Montllor, ni me n’havia enterat … en tot cas faig una mica de penintència i us el recomano de totes totes.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Una recomanació musical

  1. Gràcies pel consell valuós

Els comentaris estan tancats.